ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ: ΕΦΗ ΚΥΡΟΔΗΜΟΥ (Καθ. Πληροφορικής)

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ: ΕΦΗ ΚΥΡΟΔΗΜΟΥ(Καθ. Πληροφορικής)

ΖΩΑ ΚΑΙ ΦΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

View more presentations or Upload your own.

ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

by thkechag on Scribd

Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΗ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ....


          Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που οι άνθρωποι βρίσκονται μπροστά σε επιλογές που ίσως αλλάξουν πολύ ή λίγο την καθημερινότητα. Τότε παίρνουν αποφάσεις που τους οδηγούν σε διαφορετικούς χώρους και σε διαφορετικά μετερίζια από όπου θα κληθούν να προσφέρουν εφαρμόζοντας, όσα η πορεία της ζωής τους έχει διδάξει.
       Το φετινό καλοκαίρι υπήρξε περίοδος σημαντικών αλλαγών για τα σχολεία όλης της χώρας, αφού οι διευθύνσεις εκπαίδευσης μέσα από τις διαδικασίες που η νομοθεσία προέβλεπε επέλεξαν τους νέους διευθυντές των σχολείων όλων των βαθμίδων για την επόμενη τριετία. Μέσα από αυτή τη διαδικασία και εγώ καλούμε πλέον να υπηρετήσω την εκπαίδευση από διαφορετικό χώρο αποχαιρετώντας το 11ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης ύστερα από 12 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας. 
           Γεμάτος πολλές χαρούμενες  δημιουργικές και πάνω από όλα αυθεντικές στιγμές θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα. Πρώτους απ' όλους τους διευθυντές (την κα Τασία και ιδιαίτερα την κα Περσεφόνη), τους συναδέλφους με τους οποίους όλα αυτά τα χρόνια βαδίσαμε δίπλα-δίπλα στηρίζοντας τους μαθητές μας. Τους μαθητές από τις έξι διαφορετικές τάξεις με τις οποίες συνυπήρξα και προσπαθήσαμε να κάνουμε πράξη κάθε μας επιθυμία. Τους γονείς με τους οποίους μοιραστήκαμε πολλές στιγμές και τον κοινό στόχο, τη σωστή οριοθέτηση και καθοδήγηση των παιδιών (τους)--μαθητών(μας). 
            Θα μπορούσε κανείς να γράψει πάρα πολλά πράγματα γυρίζοντας πίσω την πορεία. Όμως η πρόοδος έρχεται, όταν ο άνθρωπος κοιτάει το μέλλον έχοντας το παρελθόν σαν ιχνηλάτη.  Κάπως έτσι περνάει στην επόμενη σελίδα. Ευχαριστώ λοιπόν και που ξέρεις κανείς; Ίσως τα επόμενα χρόνια οι δρόμοι να συναντηθούν πάλι.
                                                                                        ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 

                                                                                           ΘΕΟΔΩΡΟΣ  ΚΕΧΑΓΙΑΣ

Υ.Γ. Επειδή η τεχνολογία όντως μας φέρνει πιο κοντά θα ήθελα να ενημερώσω ότι το blog που μας συντροφεύει τα τελευταία πέντε χρόνια θα παραμείνει ενεργό, οπότε θα μπορούμε, με όποιον το επιθυμεί, να επικοινωνούμε μέσω της φόρμας επικοινωνίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: