18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ: ΕΦΗ ΚΥΡΟΔΗΜΟΥ (Καθ. Πληροφορικής)

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ: ΕΦΗ ΚΥΡΟΔΗΜΟΥ(Καθ. Πληροφορικής)

ΖΩΑ ΚΑΙ ΦΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

View more presentations or Upload your own.

ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

by thkechag on Scribd

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
       Έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι με λίγα πράγματα απλά ο κάθε άνθρωπος μπορεί να είναι ευχαριστημένος. Η απλότητα της καθημερινότητας δίνει στους ανθρώπους στοιχεία που ομορφαίνουν τη ζωή. Ειδικά το καλοκαίρι που οι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά με τα φυσικά στοιχεία η  φύση αναδεικνύεται περισσότερο.
       Η Χαλκιδική αποτελεί έναν από τους ομορφότερους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Στον τόπο αυτό συνδυάζονται η θάλασσα, το δάσος που φτάνει μέχρι τα γαλαζοπράσινα νερά των τριών κόλπων της (Κασσάνδρα, Σιθωνία, Άθως), ενώ εκείνο που αντιλαμβάνεσαι με την πρώτη επαφή είναι η ζέστη ματιά και φιλοξενία των ντόπιων που διατηρούν τα παραδοσιακά τους στοιχεία και έχουν κατορθώσει να τα "παντρέψουν" με το έντονο τουριστικό στοιχείο. Επιπρόσθετο στοιχείο που ενισχύει τα παραπάνω η ύπαρξη της Αθωνικής  Πολιτείας, όπου το θρησκευτικό στοιχείο προσθέτει μια επιπλέον ελκυστική νότα στην επίσκεψη στη γωνιά αυτή της Ελλάδας.
        Αναμφίβολα παρά τη μεγάλη απόσταση από την Αθήνα η ποικιλία των στοιχείων που θα συναντήσει ο επισκέπτης είναι κίνητρο σημαντικό για να οργανωθεί μια επίσκεψη μερικών ημερών που θα αφήσει αντικειμενικά μια πολύ γλυκιά πληρότητα αισθήσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: